Tuesday, 31 December 2013

New Year

             

tup tap tup tap, 2013 akan meninggalkan kita.. lots of thing had happen this past year. and aku rasa happy sangat pada tahun ni.. this year quite meaningful for me..opps, not only me, but all Batch 1998 student. Kami semua menjadi pelajar terakhir yang menduduki Penilaian Menengah Rendah.. Result aku pon boleh lah tahan jgk kn~ haha. next year, ramai pulak kawan2 aku yang pindah sekolah, so rasa agak sedih disini.. i'm gonna miss all the happy moment i had with all of my friends,classmates, and tak lupa jgk kwn2 kat tuition, hehe, thanks to all of you, my 2013 become one of the best year i ever had ^o^

and then, let's talk about azam.. last year, aku berazam taknak tido dalam kelas, tapi aku tak dapat laksanakan -.- *feeling down* haha, but nevermind, aku tahu mmg benda tuh aku tak boleh nak buat~ ekekeke, mahu taknya, tido pukol 3 pagi, confirm2 lah tido dlm kelas punya, lagi2 subjek sejarah, but, tido2 pon dpt jgk A >_< *sipu-sipu malu* so, i've decide. that this year, aku nak buat azam baru :) saya, Muhammad Shazmel Bin ****** berazam untuk tidak bermain-main di dalam kelas dan akan cuba untuk memberi fokus ketika belajar :) saya juga akan cuba menyiapkan homework yang telah guru bagi pada saya.  saya akan cuba yang terbaik..
 
so then, penutup.. Good Bye 2013, and welcome 2014 :D
 semoga tahun 2014 akan menjadi tahun yang lebih baik :)
 


Leave Your Comment ^_^

No comments:

Post a Comment