Thursday, 14 March 2013

My First Crush

 
What's up Guyssss~auwww,such a tired day..next week Exam..pfft~seriously rase mcm malas jer nak study -_- but,i want to show a better result on this exam..muahaha ^_^ 
 
so,let's go back to the title.. "My First Crush" ape itu "Crush"? haha..aku tak tahu pasal org lain but bagi diri aku,"Crush" nie sangat menyusahkan -_-
let me story one of the moment when i "Crush" on somebody~ haha,this story starts last year :) haha,and first,aku dengan dia tuh just berkawan mcm biase..well,we known each other from form 1,sampai lah form 2..after 1 Year & A half aku kenal dia..tiba2 jer perasaan aku berubah :O aku dah mule Malu bile jumpa dengan dia,lepastuh aku mcm suke tengok dia..and kadang2 aku pon membayangkan "Something" (if you know what that's "something" mean) 
Then,aku rase,aku kene luahkan perasaan nie..kalau dipendam,ape lah gune kan..tapi,aku fikir dia kawan jer :) berape kali aku nak send msg,lepastuh padam balik..Send Msg,Then padam balik..Until sampai satu mase..aku pon terfikir "aku tak boleh ade perasaan mcm nie terhadap kawan aku sendiri"

aku fikir berhari-hari,talking to myself "ape patut aku buat?" and then,aku pon membuat langkah drastik..haha,aku pon Remove lah dia drpd Friend kt fb,Twitter aku Unfollow, tak sampai semalam pon,dia sedar..haha,teros dia maki aku,"kalau tak puas hati,block lah!sakai jadi org.." haha,teros lah aku block dia ^_^ Starts From that,kitorang langsung tidak bertegur..bile jumpe kat sekolah,we just pretend like not now each other..haha :D
and then,after 5 or 6 month,aku pon dah lupekan dia :) and one day,aku pon usha2 lahh block list aku..then,ternampak nama dia..haha,aku pon "Unblock" :) few month later,dia add aku balik :3 haha,i was thinking, "patut ker aku approve or not now?" haha,aku pon Approve lah dia..tapi,aku approve jer..kitorang tak pernah bertegur pon.. Until Now,14 March 2013,kitorang still x pernah bercakap antara satu sama lain :D But,i have no regrets ^_^ since i accomplish to Get rid my Feeling on Her :D haha.
So,kalau korang,adakah korang akan lakukan pekara yang same?haha,bagi aku.. Crush nie sesuatu yang sangat menyusahkan,,lagi2 bile crush dgn kawan sendiri.. it will be veryyy AWKWARD haha,so,that's the end of my Story about My First Crush :) haha,its not so good lehh :3 haha,just berkongsi Pengalaman ^_^ 
Okey lah,nak mandi ^_^ *itu pon nak bagitahu* haha Insyaallah after Exam aku update blog lagi..

ASSALAMUALAIKUM ^_^

Leave Your Comment ^_^

No comments:

Post a Comment